Bankbygget

Kontorbygg i Haraldsgata 125 / Sørhauggata 128 i Haugesund.

Vi har for tiden ledige lokaler på eiendommen og kan derfor tilby bedrifter som søker kontorer i sentrum et godt alternativ i Haraldsgata. Eiendommen oppgraderes løpende og holder derfor god standard. Lokalene vil bli tilpasset ny leietaker så ta kontakt dersom din bedrift vurderer nye lokaler.

2.etg

Det etableres nå nytt inngangsparti ifra Haraldsgata som gir direkte tilgang til lokalet vi har ledig for utleie i 2. etg. Hjørnelokalet som er på totalt 400 kvm har store vindusflater med tilgang til egen balkong og fremstår som et lyst kontorareal. Leietaker vil her kunne få et lokale tilpasset sitt behov.

3. etg

Eiendommens 3. etg har en ledig seksjon på totalt 800 kvm på en flate. Lokalet fremstår som lyst og trivelig kontormiljø med en god miks av åpent landskap og cellekontor med tilhørende møterom, kjøkken m.m Lokalet kan kobles sammen med lokalet i 2. etg med interntrapp.

4. etg

Vi får ledig 230 kvm i byggets 4. etg. Arealet holder god standard og har en fleksibel innredning med noen cellekontorer samt noe åpene soner og møterom.

5. etg

Vi har ledig 2 cellekontor i kontorfellesskapet i byggets 5. etg. Her kan man flytte rett inn i et etablert kontorfellesskap.

U.etasje

Vi har store arealer ledige i eiendommens underetasje. Dette kan benyttes til butikk eller lager. Tilgang er direkte fra Haraldsgata.

Eiendommen har byens beste og mest sentrale beliggenhet.

Kontakt
Camilla T. Bøe
Mobil: 970 14 524
E-post: camilla@caiano.no