Bankbygget

Kontorbygg i Haraldsgata 125 / Sørhauggata 128 i Haugesund.

Vi har for tiden ledige lokaler på eiendommen og kan derfor tilby bedrifter som søker kontorer i sentrum et godt alternativ i Haraldsgata. Eiendommen oppgraderes løpende og holder derfor god standard. Lokalene vil bli tilpasset ny leietaker så ta kontakt dersom din bedrift vurderer nye lokaler.

3. etg

Eiendommens 3. etg har en ledig seksjon på totalt 500 kvm på en flate. Lokalet fremstår som lyst og trivelig kontormiljø med en god miks av åpent landskap og cellekontor med tilhørende møterom, kjøkken m.m Lokalet kan kobles sammen med lokalet i 2. etg med interntrapp.

4. etg

Vi har ledig en seksjon på 230 kvm i byggets 4. etg. Arealet holder god standard og har en fleksibel innredning med noen cellekontorer samt noe åpne soner og møterom. Mulighet for leie av deler av kontorene som del av kontorfellesskap.

5. etg

Etablert kontorfellesskap på totalt 10-12 arbeidsplasser. Kan også leies ut til en leietaker i sin helhet. Ta kontakt for å høre om ledige kontorplasser og eventuell visning.

U.etasje

Vi har store arealer ledige i eiendommens underetasje. Dette kan benyttes til butikk eller lager. Tilgang er direkte fra Haraldsgata.

Eiendommen har byens beste og mest sentrale beliggenhet.

Kontakt
Camilla T. Bøe
Mobil: 970 14 524
E-post: camilla@caiano.no