Personvern

Personvernerklæring for nettsiden Caiano.no 

Caiano er en personvernbevisst organisasjon. Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Caiano samler inn og bruker personopplysninger. Vi oppfordrer deg til å lese gjennom denne personvernerklæringen for å være informert om hvordan vi behandler/beskytter din informasjon.

Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til bruk av informasjon om deg som er beskrevet i denne personvernerklæringen.
Vær oppmerksom på at de nettstedene som det er lenke til på dette nettstedet, leveres av andre og er ikke tilbudt av oss. Slike nettsteder er altså ikke underlagt denne personvernerklæringen. Vi oppfordrer besøkende til å vurdere hver av disse andre nettstedenes personvernerklæring før du oppgir personopplysninger.

Vi kan endre personvernerklæringen fra tid til annen. Når vi gjør endringer i denne erklæringen vil vi endre revisjonsdatoen for denne, og en revidert personvernerklæring har virkning fra den revisjonsdatoen. Nettredaktør i Caiano er ansvarlig for at personvernerklæringen er ajourført også på nettsidene. Hvis du har spørsmål angående denne personvernerklæringen, kan du kontakte nettredaktør på e-post post@caiano.no.

Caiano, ved øverste leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.
Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (GDPR artikkel 13) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (GDPR artikkel 5).

Nettbasert behandling av personopplysninger på www.caiano.no
Nettredaktøren har det daglige ansvaret for Caianos behandlinger av personopplysninger på caiano.no, med mindre annet er oppgitt under. Det håndteres ingen personopplysninger på dette nettstedet, bortsett fra statistiske data om bruken av nettstedet, se nedenfor om nettstartistikk.

Dersom det sendes e-post til oppgitt kontaktadresse på nettstedet, så gjør vi oppmerksom på at denne ikke er kryptert og at det derfor ikke er å anse som tilstrekkelig sikret kommunikasjonsmåte for sensitive data. Vi oppfordrer deg derfor til å ikke sende sensitiv informasjon eller fødselsnummer på e-post til oss.

Cookies
Caiano bruker kun cookies kun for å sørge for at besøkende på caiano.no som velger henholdsvis norsk eller engelsk som språk får nettsiden opp på valgt språk.

Nettstatisikk
Formålet med nettstatistikk er kun å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.
Sysco er nettstedsleverandør og analyseverktøyet er Google Analytics. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra Caiano til andre aktører.
Opplysningene, altså IP-adressen, behandles i avidentifisert og aggregert form.

Rettigheter etter personopplysningsloven for den registrerte
Personer som har spørsmål om innsyn i sine egne personopplysninger lagret i våre systemer, kan sende e-post til post@caiano.no og har rett til å be om innsyn, retting og sletting av informasjon. Før behandling av eventuelle henvendelser, vil det bli avkrevd nødvendig identifikasjon av person.

Utlevering av informasjon til tredjepart
Personopplysninger kan bli utlevert til politi og offentlige myndigheter i hvert tilfelle for å overholde juridiske eller forskriftsmessige forpliktelser eller forespørsler.

Informasjonssikkerhet
Vi har innført gode kommersielle standarder for teknologi og operasjonell sikkerhet, for å beskytte all informasjon gitt av besøkende via denne nettsiden fra uautorisert adgang, offentliggjøring, endring eller ødeleggelse.

rev 1.010 22.05.2018