Caiano Hotelldrift

Caiano Hotelldrift AS driver hotellene Scandic Maritim og Thon Hotel Saga i Haugesund. Hotellene har ca 180 ansatte og en årlig omsetning på rundt 110 millioner kroner.

Begge hotellene har fram til 1. august 2012 vært Rica-partner hoteller. Fra denne dato er det inngått franchise-avtale med Thon-gruppen om drift av Saga hotell, som dermed har skiftet navn til Thon Hotel Saga. I 2014 ble Rica kjeden kjøpt opp av Scandic, dette innebærer at Maritim fra 17.2.2015 er innlemmet i Scandic kjeden som et franchise hotel. Begge avtalene betyr at hotellene markedsføres under respektive merkenavn og har samarbeid om innkjøp og personalopplæring. Egen drift gir likevel langt bedre mulighet for å utvikle hotellene med lokalt særpreg.

Scandic Maritim er et førsteklasses kurs/konferanse- og forretningshotell idyllisk beliggende ved Smedasundet. Hotellet er et av landets største konferansehotell og tilbyr meget fleksible løsninger for både store og små arrangementer.

Thon Hotel Saga ligger sentralt i hjertet av Haugesund i umiddelbar nærhet til gågaten med butikker og til kaiområdet hvor det er hyggelig å spasere. Hotellet er et koselig forretningshotell med høy standard, og er et godt alternativ for gjester som ønsker et rolig sted.

For ytterligere informasjon om hotellene, gå inn på selskapets hjemmeside:

Scandic Maritim og Thon Hotel Saga