Vingården

Vingården Caiano ligger midt i Toscana mellom Siena og landsbyen Castelnuovo Berardenga. Gården som er på 440 mål, produserer den velkjente Chianti Classico-vinen og olivenolje. Noen år dyrker vi også solsikker. I tillegg drives agroturisme gjennom utleie av hele eller deler av gården til kurs/konferanser eller ferie og rekreasjon. Etter avtale kan vi skreddersy program for hele oppholdet.

Vingården ligger fredelig til på en liten åsrygg med flott utsikt over det toscanske landskapet med bølgende åser, vinranker og oliventrær, og med tårnene i Siena i det fjerne. Med beliggenhet midt i Toscana er vingården ideell som base for utflukter.

Nærmeste flyplass er Firenze, ca 10 mils kjøring. Alternativt kan man reise til Pisa (2 timers kjøring), Bologna (2,5 timers kjøring) eller Roma (3 timers kjøring). Vi anbefaler at man disponerer bil under oppholdet. Det er mulig å leie bil på gården, enten en 9 seters minibuss eller en 5 seter stasjonsvogn, og vi kan også arrangere transport til og fra flyplassen.

GPS koordinater: 43°20’51.39″ N, 11°27’38,33″ Ø